Úvod CelulitidaAnticelulitidové řešení Nejlepší plán, jak za týden zredukovat celulitidu

Nejlepší plán, jak za týden zredukovat celulitidu

par
meilleur programme anti-cellulite

Máte přesně týden na to, abyste zmírnili viditelnost vaší celulitidy. Proč? Za týden totiž odjíždíte na dovolenou a ty malé dolíčky na stehnech, bocích a hýždích se vám vůbec nelíbí. Nejraději byste je nechali doma a už nikdy se pro ně nevrátili. Zoufale pátráte po řešení, které by vám pomohlo kůži před odjezdem vyhladit… Žádnou paniku, představíme vám plán, díky němuž bude celulitida už za týden méně viditelná!

První krok : anticelulitidní jídelníček

Vyzmizíkování pomerančové kůže samozřejmě začíná už na talíři. Chcete-li nad celulitidou zvítězit rychle, přesedlejte na zdravou a vyváženou stravu.

  • Vyhraďte nemalou část talíře ovoci a zelenině. Jsou celkově zdraví prospěšné, bohaté na vitaminy i minerály, tělu dodávají vodu i vlákninu a zasytí vás.
  • Vybírejte si vhodné potraviny s vysokým obsahem bílkovin (rostlinného či živočišného původu), které místo vašich tukových buněk vyživí svaly. Můžete sáhnout například po pečené rybě v alobalu, grilovaném kuřeti, čočkovém salátu, smaženém tofu… Stačí si vybrat!
  • Nezapomínejte ani na sacharidy, protože budete potřebovat energii, abyste svůj týdenní program dodrželi. Když budete dávat přednost komplexním sacharidům s nízkým glykemickým indexem, vyhnete se zbytečnému ukládání tuků.
  • Řekněte ne sladkým, slaným, rafinovaným a vysoce průmyslově zpracovaným výrobkům, které rozvoji celulitidy přímo nahrávají.
  • Dbejte na dostatečný pitný režim. Ten nejlépe zajistí voda. Naopak se vyhněte slazeným nápojům a alkoholu. Voda představuje nejdostupnější a zároveň nejpřirozenější nápoj. Dostatečná hydratace na bázi vody pomáhá předcházet zadržování vody v těle.

Využijte svého odhodlání zredukovat celulitidu k tomu, abyste na vhodnou a vyváženou stravu přešli dlouhodobě. Bude prospívat vašemu zdraví i postavě. Mějte na paměti některá základní pravidla zdravé stravy: raději si vařte sami, než abyste si nechávali jídlo dovážet; jezte pravidelně (vynechávat jídla je zcela kontraproduktivní); volte zejména syrové a čerstvé potraviny a dopřejte si čas, abyste si jídlo pořádně vychutnali (spěch navození pocitu sytosti neurychlí).

Druhý krok : pohybu není nikdy dost

Týden je krátká doba na to, abyste se zbavili celulitidy. Můžete ho ale využít k tomu, abyste pomocí sportovních aktivit nastartovali odbourávání tuků a podpořili žilní oběh. Nejlepší na to jsou vytrvalostní sporty a zejména plavání, které šetrně buduje svaly, podporuje spalování podkožního tuku a oživuje zlenivělou mikrocirkulaci (voda masíruje lymfatický systém žil a cév). Navíc je to ideální přípravná aktivita na dovolenou. Neváhejte, vklouzněte do plavek a ponořte se do bazénu. Pokud vám plavání k srdci nepřirostlo, nezoufejte. Velmi dobře se v boji proti celulitidě osvědčila i jízda na kole, veslování, sportovní chůze a nebo kolečkové brusle. Naplánujte si tři až čtyři delší pohybové bloky, které doplníte každodenní chůzí. Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat, první byste měli vidět už po týdnu.

Třetí krok : zaostřeno na celulitidu

Celulitida se brání, když se jí snažíme zbavit. Přesto máte v ruce neporazitelnou zbraň: speciální techniku anticelulitidní masáže. Takzvaná válečková masáž využívá pohyby připomínající štípání a válení, aby stimulovala krevní a lymfatický oběh. Tato technika může napomoct zmírnění viditelnosti celulitidy, která je způsobená hromaděním tukových buněk v podkoží. Při celulitidě se tukové buňky shlukují pod kůží a tlačí na pojivové tkáně, čímž vytváří hrbolky a dolíčky. Válečková masáž pomáhá tyto shluky tukových buněk rozbít a tím také zredukovat viditelnost celulitidy.

Jedná se o vynikající techniku anticelulitidní masáže, s níž není nikdy pozdě začít. Správného provedení masáže snadno dosáhnete s pomocí našich vakuových baněk. Vybrat si můžete klasickou nebo elektrickou. Baňka se postará o techniku válečkové masáže, která vás při pravidelném každodenním používání dovede bezchybným výsledkům.
 

Čtvrtý krok : doplňky stravy

programme complement alimentaire

Na celulitidu je zapotřebí zaútočit také zevnitř. Jak jinak se proto lépe vypořádat s celulitidou než do svého týdenního anticelulitidního programu zapojit i doplňky stravy. Jako obvykle u nás najdete vše potřebné.

Naše drenážní kapky si berou na mušku všechny příčiny vzniku cellitidy. Obsahují odvodňující zelený čaj, guaranu na zrychlení metabolismu a protizánětlivý papain. Tato kombinace umožňuje detoxikovat organismus do hloubky a podporovat spalování tuků.

Kapky perfektně doplňují kapsle proti celulitidě. Výjimečná směs šesti rostlin s venotonickými, diuretickými a lipolytickými účinky umožňuje omezit zadržování vody a zároveň podporují vyprazdňování adipocytů.

Během jednoho týdne doporučujeme následující režim:

  • Při snídani užívejte dvě tobolky proti celulitidě a zapijte je velkou sklenicí vody.
  • Během dne vypijte sklenici vody s 20 ml drenážních kapek.
  • Během oběda si vezměte dvě tobolky.

Chcete-li v programu proti celulitidě pokračovat, doporučujeme komplexní program pro odbourání celulitidy. V balíčku najdete vše potřebné – kromě tobolek a kapslí také pečující přípravky, masážní pomůcky a samozřejmě koučink, který vás na cestě za vaším cílem bude provázet. Najdete v něm tipy, doporučení, masážní postupy i vhodné recepty proti celulitidě).

Pátý krok : perfektní životospráva

Životospráva představuje poslední bod našeho týdenního intenzivního programu proti celulitidě. Věnujte jí pozornost. Nedostatek spánku, nadměrné kouření, nošení příliš těsných oděvů a celodenní stres vytváří pramalou prostor pro to, abyste se mohli pomerančové kůže úspěšně zbavit. Aby vaše snaha přinesla ovoce, vřele doporučujeme:

  • Dopřejte si v pravidelných intervalech dostatek spánku. Jeho nedostatek nahrává ukládání tuků do tukových buněk, které mají na svědomí dolíčkovitý vzhled kůže s celulitidou.
  • Zbavte se stresu. Stres zvyšuje v krvi hladinu kortizolu, hormonu, který napomáhá ukládání tuků a  zhoršuje stav kožní tkáně.
  • Omezte kouření. Kouření způsobuje zužování cév, čímž se zhoršuje oběh. Následkem toho se odpadní látky a toxiny hůře vyplavují z těla a naopak se v něm zadržuje voda. To našemu úsilí odstanit celulitidu rozhodně neprospívá…

 

Partager l'article :

VOUS AIMEREZ AUSSI...

Zanechat komentář