Úvod CelulitidaAnticelulitidové řešeníAnticelulitidové cvičení Proč je plavání DOKONALÝM cvičením v boji proti celulitidě?

Proč je plavání DOKONALÝM cvičením v boji proti celulitidě?

par
anti-cellulite printemps natation

Léto už pomalu klepe na dveře,  plavky zatím odpočívají na dně šatníku, kde ale pár měsíců ještě vydrží… Omyl, je na čase nechat plavky vyvětrat! Dnes si vysvětlíme, proč je plavání výborným cvičením v boji proti celulitidě. Uvidíte, že koupání si užijete jak v létě, tak v zimě.

Sportovní aktivita dostupná pro každého

Chcete se pustit do sportu, abyste zredukovali celulitidu, ale bojíte se, že to bude příliš náročné a vaše tělo to nezvládne? Plavání je řešení! Jednou z největších výhod této aktivity je, že nezatěžuje vaše klouby. Tato vodní aktivita pomáhá předcházet jejich poškození. Plavání je ideální pro každého, kdo má citlivé klouby nebo trpí nadváhou. Intenzitu cvičení navíc snadno přizpůsobíte své kondici.

Ideální činnost pro posílení svalů

Vodní aktivity jsou perfektní pro stimulaci všech hlubokých svalů. Voda totiž při cvičení klade přirozený odpor, a proto nutí tělo více zatěžovat naše svaly. Díky takové snaze tělo využije nahromaděný tuk a celulitida zmizí! Pokud chcete zvýšit intenzitu cvičení, můžete plavat jen s ploutvemi. Více zatěžují svaly spodní části těla. Díky plavání zeštíhlíte celou postavu a zbavíte se pomerančové kůže!

Zhubnete

Kromě toho, že je plavání vynikající silovou aktivitou, je to také kardio sport, ideální pro hubnutí a odstraňování tukových shluků odpovědných za vznik celulitidy. Pokud budete plavat 3-4 krát týdně po dobu 30 minut, rychle uvidíte jak vaše kila navíc… odplavou!

Zlepšíte svůj krevní oběh

Femme avec des jambes sans cellulite au bord de la piscineJak jistě víte, voda má odvodňovací účinek a stimuluje krevní oběh. Zvyšuje tedy průtok krve k srdci. Díky plavání zmírníte nepříjemný pocit těžkých nohou, pročistíte tělo od toxinů a účinněji bojujete s celulitidou.

Anti-stresový sport

Každý sport nám pomáhá odbourávat stres a relaxovat. V tomto ohledu je však obzvláště účinné plavání! Stav beztíže poskytovaný vodou vám umožní lépe uvolnit všechny svaly, díky čemuž se po plavání cítíte zcela zrelaxováni. Studie navíc prokázaly, že když jsme ve stresu, naše tělo produkuje hormon zodpovědný za ukládání tuku, a tedy i za vznik celulitidy. Teď už tedy víte, jak na tento problém vyzrát!

Nejlepší spojenec v boji proti celulitidě

Plavání zlepšuje krevní oběh a okysličení tkání, protože voda při cvičení těla masíruje pokožku. Tato aktivita vám pomůže dosáhnout cílů, jako je snížení pocitu těžkých nohou a dokonce snížení nahromaděné celulitidy! Stimulací krevního oběhu pomáhá plavání tělu odstraňovat tukové zásoby a tím i efekt pomerančové kůže.

Plavání tonizuje celé tělo a odstraňuje celulitidu

femme au corps tonique assise au bord d'une piscinePlavání využívá všechny svaly ve vašem těle, a proto vám může pomoci v boji proti celulitidě, ať už ji máte kdekoli. Ramena, břicho, hýždě, stehna a lýtka, všechny oblasti vašeho těla budou těžit z anticelulitidních vlastností této aktivity. Výsledek? Vaše tělo bude štíhlejší, pevnější a hladší!

Zábavný sport

Při plavání se nelze nudit… Prsa, kraul, ploutve, potápění… Člověk ztratí pojem o čase! Jak víte, čím více se pohybujete, tím více spalujete tuk a redukujete celulitidu.

Můžeme vám jen poradit, abyste si sami ověřili, jak vám tento všestranný sport pomůže v boji s celulitidou a s návratem ke krásné postavě! Abyste ze svého zážitku z plavání vytěžili maximum, jsou ideální 3-4 lekce týdně po 30 minutách.

💪🏼 RADY TRENÉRA 💪🏼

Pro maximalizaci efektivity plavání v boji proti celulitidě je třeba zvážit použití Cellublue vakuové baňky. Tento přístroj vám velice výrazně pomůže v odstranění celulitidy na hýždích, ale i na stehnech, břiše, pažích atd.

Najdete ji v naší anticelulitidové sadě, která nabízí kompletní 3 krokovou metodu pro odstranění pomerančové kůže!

icon-arrow-right Nejprve připravte pokožku na baňkování nanesením masážního oleje.

icon-arrow-right Anticelulitidní baňka umožňuje provádět masáž hnětením a rolováním na všech oblastech těla: stehna, hýždě, břicho, boky …

icon-arrow-right Masážní váleček na pomerančovou kůži hněte pokožku pomocí čtyř válečků a 144 lékařských silikonových vložek, které doplňují baňkování a pomáhají odstraňovat celulitidu.

icon-arrow-right Motivační příručky vás provázejí vaším každodenním životem a dávají vám nápady na jídelníček, recepty, domácí cvičení a tipy, jak správně masírovat.

Partager l'article :

Zanechat komentář