Úvod HubnutíHubnutí podle zónyHubnutí vnitřní strany stehen Jak dosáhnout štíhlých boků a získat tak krásnou siluetu?

Jak dosáhnout štíhlých boků a získat tak krásnou siluetu?

par
eliminare culotte de cheval

Povislé boky a hýždě jsou nepříjemnou záležitostí, která tíží většinu žen. Často se jedná o  důsledek nedostatku fyzické aktivity nebo nevyvážené stravy, souvisí to především s hormony, které působí na tukové buňky. Pokud vás to uklidní, řekněte si, že se to bohužel týká mnoha žen. Jak se tedy nelichotivých tvarů zbavit, abyste dosáhly pevných zadečků a štíhlých boků? Chcete-li dát sbohem těmto nevzhledným tukovým usazeninám a celulitidě, která je často doprovází, existují řešení, a to i bez zásahu chirurga! Zde je několik tipů, které opravdu fungují.

Jedná se o tukovou podkožní hmotu, která se obecně nachází na bocích a pánvi (vně stehen a hýždí). Tyto tukové tkáně, často prokrvené a nahromaděné, mohou rychle zablokovat krevní a lymfatický oběh a vytvořit viditelné důlky na povrchu kůže. Tuky uložené v této oblasti jsou hluboké a inkrustované, takže nejsou tím, co naše tělo použije jako první, když potřebuje energii.

culotte de cheval

Vzhled boků může souviset s příliš sedavým životním stylem a tučnou, sladkou nebo příliš slanou stravou. Je však také známo, že ukládání tuku v této lokalitě je silně spojeno s hormony. Ženské hormony totiž podporují hromadění tuku v bocích, hýždích a stehnech, aby se připravily na možné těhotenství. Puberta a hormonální změny mohou také způsobit, že se širší boky objeví i u těch, kteří sportují a jedí vyváženou stravu! Nespravedlivé, že?

Masáže k odstranění tukových zásob v oblasti boků

Zvolte slavnou masážní techniku ​​palpate-roll, abyste uvolnily tuk a umožnily tak vašemu tělu jeho zpracování. Tyto masáže jako jediné dokážou rozložit tukové usazeniny do hloubky a tím oživit správný krevní a lymfatický oběh. Ten pak  umožňuje odvod tuků a odpadních látek a v konečném důsledku i odstranění celulitidy, tukových zásob a zadržování vody, které s tím může být spojeno.

Pohmatové/ruční rolování je však komplikované na správnou techniku a proto jsme pro Vás přichystali vakuovou baňku  a masážní váleček Cellublue na pomerančovou kůži. Tyto pomůcky vám zajistí správnou a především efektivní masáž, kterou můžete provádět z pohodlí domova – jednoduše, rychle a efektivně.

Vsaďte na intenzivní vodní sporty

Praktikování vodních sportů, jako je plavání nebo aquabike, je velmi účinné v boji za štíhlými boky. Střídejte intenzitu, což vám umožní vydat více energie a odstranit nahromaděný tuk. Ideální je střídat délku rychlé intenzity například s ploutvemi a poté v jemnějším tempu. Plavání zpevňuje boky a zároveň krásně tvaruje siluetu. Voda navíc aktivuje mikrocirkulaci. Chcete-li odstranit tuk uložený v této oblasti, je nutností pravidelně provozovat sportovní aktivitu.

Pokud neholdujete vodním sportům, můžete se rozhodnout pro běh, kolečkové brusle, stepování, jízdu na kole nebo skákání přes švihadlo. Nezapomínejte ani na posilování svalů v dané oblasti.

les sports dans l'eau pour éliminer la cellulite

Lipomasáže

Ke zničení těchto tukových usazenin odpovědných za povislé boky a hýždě jsou velmi účinné lipomasáže. Aktivují lipolýzu (přirozený jev zbavování se tukové tkáně) a zintenzivňují hloubkové zbavování se tukových buněk v lokalizovaných oblastech. Díky působení vysokých vibrací a rotací náš Masážní přístroj reprodukuje lipomasáže a odstraňuje tukové usazeniny do hloubky. Je to velmi snadný a pohodlný způsob efektivních lipomasářpí pro štíhlé, pevné a vytvarované křivky!

 

Vyvážená strava

Abyste zabránily tělu ukládat tuk do boků a hýždí, nesmíte mu dávat tu možnost se zde usadit! A proto je nejlepší metodou odstranit ze svého jídelníčku potraviny, které se automaticky přeměňují na tuk. Vyhýbejte se tedy výrobkům obsahujícím nasycené a trans-tuky, výrobkům s přidaným cukrem, příliš slaným výrobkům a alkoholu, protože všechny tyto potraviny podporují zadržování vody.

Doporučuje se tedy omezit omega 6, které se nacházejí zejména ve slunečnicovém oleji nebo například kukuřici, ve prospěch omega 3, které jsou obsaženy ve vlašských ořechách nebo řepkovém oleji. Nakonec vsaďte na vlákninu, která vašemu tělu pomůže zachytit tuk a odstranit jej dříve, než se usadí ve vašich bocích. Rozhodně také konzumujte bílkoviny a lipidy, které budou tělu užitečné a nebudou se hromadit.

Cílené cvičení na vysněné boky

Ztráta širokých boků znamená stimulaci určitých svalů, v tomto případě hýžďových svalů a abduktorů (vnější svaly stehen). K tomu vám pomůže několik cílených fitness cviků! Snažte se sportovní aktivitu zahrnout alespoň 2-3x týdně. Vezměte si pohodlný outfit, podložku, dobrý playlist a jde se na to!

  1. Zvedání nohou 
  • Lehněte si na zem, na bok s rovnými zády, jednu nohu opřete o druhou.
  • Zpevněte břicho a zvedněte nohu, ujistěte se, že je napnutáa v souladu s vaším tělem.
  • S výdechem pomalu spusťte nohu zpět dolů.
  • Udržujte rychlé tempo po dobu 30 sekund, poté vyměňte strany.

2. Dřepy

  • Postavte se s nohama rozkročenýma na šířku boků a pokrčte kolena, dokud nebudou stehna rovnoběžná s podlahou.
  • Udržujte rovná záda a ruce u sebe.
  • Zůstaňte v této poloze po dobu 10 sekund.
  • Jemně zvedněte a pohyb opakujte.
  • Začněte 10 opakováními a postupně zvyšujte.

3.  Výpady do stran

  • Postavíme se rovně, zpevníme bříško a s výdechem uděláme výpad do strany.
  • Dáváme si pozor, aby koleno nepředbíhalo špičku.
  • S nádechem jdeme zpět do rovného postavení.

Existují i ​​jiná cvičení na tuto problematickou oblast. Neváhejte se podívat na videa, která vám pomohou sestavit fitness rutinu, která vám vyhovuje. Cvičení obměňujte, abyste se nenudily. Vaše hýždě a stehna vám poděkují!

Fyto reflex

Co když vám odvodňovací kúra pomůže k zeštíhlení boků? Jak již bylo zmíněno výše, přírůstek tuku na vnější straně stehen a hýždí povede na této úrovni ke zpomalení veno-lymfatického oběhu. Poté se mohou vytvořit důlky. Použití drenážních kúr k odstranění toxinů a vody zachycené v těchto partiích může být velmi prospěšné pro vaše kyčle!

  • Venotonické rostliny jako červená řepa nebo jírovec jsou známé pro povzbuzení krevního a lymfatického oběhu.
  • Ostatní diuretika (borůvky, meloun) mohou umožnit lepší odvod vody – v případě zvýšené retence vody na boků a hýždí
  • Prospěšné mohou být i některé protizánětlivé rostliny, jako je rozmarýn nebo tužebník.
  • A na závěr zelený čaj, je přírodní fytoestrogen a pomáhá regulovat nepříjemnosti spojené s hormonálními výkyvy.

Měsíční kúra našich drenážních kapek a tobolek by vám mohla být obzvláště prospěšná, pokud máte sklony k zadržování vody a celulitidě. Tato kúra vám umožní dobře odvodnit tělo a nepochybně ztratit několik centimetrů.

Zeštíhlující ošetření vašich boků

Aplikace zeštíhlujících, anticelulitidních nebo vyhlazujících krémů dokáže pokožku tonizovat a zlepšit její vzhled. Obsahují aktivní složky, které aktivují odbourávání tuku. Abyste si byly jisti účinností svého krému proti celulitidě, vsaďte na Zeštíhlující Cryo gel! Tento zeštíhlující gel s osvěžující vůní máty vám díky svému složení, které kombinuje kofein a Lotus indický, pomůže zbavit se tuku, tonizovat pokožku a odstranit celulitidu.

 

Pokud na sebe budete přísní a budete svědomitě dodržovat tyto rady, uvidíte, že již po několika týdnech se výsledky dostaví. Tak co, začínáte dnes?

Partager l'article :

Zanechat komentář