Úvod CelulitidaAnticelulitidové řešeníAnticelulitidové tipy 7 tipů, jak rychle odstranit zadržování vody

7 tipů, jak rychle odstranit zadržování vody

par
Zatrzymanie wody w organizmie

Možná to ještě nevíte, ale pokud pravidelně zažíváte nepříjemný pocit těžkých nohou, pravděpodobně to souvisí s celulitidou!

Špatná cirkulace krve a lymfy podporuje zadržování vody v tkáních a vznik pomerančové kůže. Nemusíte se ale bát, s celulitidou lze bojovat. Stačí dodržet pár jednoduchých rad, které zlepší krevní oběh a výsledky budou velmi rychle viditelné.

Zadržování vody v těle – přírodní metody

Pampeliška: Tato rostlina je mimořádně účinná při snižování zadržování vody v těle. Připravte si nálev ze sušené pampelišky (hrst na litr vody) a vařte 10-15 minut. Před každým jídlem můžete vypít šálek připraveného nápoje.

Čekanka: Perfektní pomocník v boji s pomerančovou kůží! Připravit si můžete nálev z 30 gramů sušené čekanky, kterou je třeba pár minut povařit v litru vody a poté nechat vychladnout. Pijte dva šálky denně.

Čaj: Bílý, zelený, černý – čaj je dobrý proti zadržování vody! Hydratuje a zároveň odvodňuje tělo. Můžete pít dva šálky denně, s jednou čajovou lžičkou sušených listů na šálek horké vody.

Čtěte také: 5 detoxikačních nápojů proti celulitidě

Šťávy, díky kterým se budete cítit lehčí

rétention d'eau jus détoxŠťáva z grapefruitu, fenyklu a jablek: Šťávu z grapefruitu vymačkáme, jablko a polovinu hlízy fenyklu nakrájíme na kousky. Grapefruitovou šťávu, jablko a fenykl rozmixujte v mixéru několik minut. Pijte ihned po přípravě, na zdraví!

Mrkev, jablko, ananas, okurka a petržel: Budete potřebovat 2 mrkve, 1 okurku, petržel, 1 jablko a 2 plátky ananasu. Všechny ingredience nakrájejte na kousky a poté z nich v odšťavňovači vymačkejte šťávu. Pijte ho denně, nejlépe ráno před snídaní.

Vyberte si diuretické potraviny

Vyhnete se tak zadržování tekutin, zlepšíte krevní oběh, a tím i vodovou celulitidu. Zde najdete příklady těchto potravin:

  • zelený čaj
  • artyčoky
  • petržel
  • cibule
  • mrkev
  • okurka
  • chřest
  • voda – libovolné množství!

Pozor na sůl!

rétention d'eau selSůl je váš nepřítel, pokud ji konzumujete v nadměrném množství! Chlorid sodný způsobuje mnoho zdravotních problémů. Sůl podporuje zadržování vody a vzhled pomerančové kůže. Vyhněte se mraženým a hotovým jídlům a nahraďte sůl kořením, abyste pokrmům dodali chuť a barvu. 

Vsaďte na draslík a hořčík

Draslík je nezbytný v boji proti zadržování vody, protože reguluje a zajišťuje správné vylučování tekutin v našem těle. Najdete ho hlavně v ovoci, jako jsou banány, pomeranče a kiwi, ale také v zelenině – avokádu, zelí a červené řepě. Brambory ho také obsahují, ale i tak radíme vyhýbat se hranolkám. 😉

Hořčík je také důležitý při odstraňování přebytečné vody z našeho těla, pomáhá předcházet migrénám a srdečním problémům. Abyste předešli nedostatku této živiny, pravidelně konzumujte pšeničné nebo ovesné otruby, lněná semínka, koriandr, mátu, slunečnicová semínka, chia semínka a luštěniny. Dobrá zpráva – dopřejte si také hořkou čokoládu, která je též bohatá na hořčík!

Koupel nohou zlepší váš krevní oběh

Máme pro vás velmi jednoduchý a účinný způsob, jak zlepšit váš krevní oběh. Na konci dne ponořte nohy do misky velmi studené vody s několika lžičkami strouhaného zázvoru. Téměř okamžitě tak zlepšíte oběh a odstraníte otoky. Takovou kúru doporučujeme zejména v létě!

Nezapomínejte na fyzickou aktivitu

Může se to zdát samozřejmé, ale připomínáme vám, pokud chcete účinně bojovat se zadržováním vody ve vašem orgasmu, musíte být fyzicky aktivní! Ale nebojte se, nemusíte trénovat na maraton! Ve skutečnosti stačí k účinné stimulaci krevního oběhu rychlá chůze po dobu 45 minut každý den.

Pokud rádi sportujete, můžete si také vybrat 3-4 hodiny intenzivní aktivity týdně. Doporučujeme plavání, běhání a jízdu na kole. Tyto druhy sportů budou mít pozitivní vliv na oběhové problémy.

Anticelulitidová masáž, která překoná zadržování vody v těle

Chcete celý proces maximálně podpořit? Sáhněte po naší vakuové baňce proti celulitidě! Pravidelné masáže vám pomohou rozloučit se se zadržováním vody a zmírní jakýkoli typ celulitidy!

Čtěte také: PŘED/PO: Proměny našich klientů s Cellublue

Partager l'article :

VOUS AIMEREZ AUSSI...

Zanechat komentář