Úvod Non classé 6 účinných cviků k odstranění celulitidy na břiše

6 účinných cviků k odstranění celulitidy na břiše

par
riduzione della cellulite sull'addome

Celulitida s námi nemá slitování! Objevuje se na stehnech, hýždích, bocích a také na břiše. Abyste se pomerančové kůže účinně zbavili, je důležitý pravidelný pohyb. Proto vám prozradíme, jaké cviky zvolit, aby se celulitida na břiše stala minulostí!

Vybrali jsme pro vás 6 nejúčinnějších cviků, díky kterým dáte celulitidě na břiše nadobro sbohem. Jejich kombinací se zdravou stravou a anticelulitidními masážemi rychle uvidíte výsledky!

Čtěte také: 8 cviků pro ploché bříško s pomocí fitness odporové gumy

 

Plank – extrémně účinné cvičení na odstranění břišní celulitidy

Cvičení, které už pravděpodobně znáte, ale možná nevíte, jak je účinné! Plank umožňuje efektivní práci všem svalům těla, zejména břišním. Díky němu získáte ploché břicho a zpevníte pokožku.

Chcete-li provést toto cvičení správně, lehněte si na břicho a poté se pomocí rukou a špiček zvedněte. Zůstaňte ve vzpřímené poloze, stahujte břišní svaly, ale také stehna a hýždě. Nezapomeňte také klidně dýchat! Pokud jste v tomto ohledu začátečník, snažte se v této pozici vydržet alespoň 30 sekund a poté dobu prodlužujte během několika dalších dní.

Šikmé zkracovačky

Tento cvik působí výborně na šikmé břišní svaly. Při cvičení zeštíhlíte pas a odstraníte celulitidu na bocích.

Vleže na zádech pokrčte nohy a zvedněte chodidla do úhlu 90º. Ruce spojte dlaněmi za hlavou. Dívejte se přímo před sebe, mírně zvedněte bradu, pak zatněte břicho, abyste zvedli hrudník, aniž byste zatahovali krk. Když vytahujete hrudník nahoru, přibližte pravý loket k levému kolenu a vraťte se do výchozí polohy. Udělejte totéž s levým loktem. Cvičení několikrát opakujte.

Ruský twist

Jedná se o zábavné a opět velmi efektivní cvičení! Twist působí na šikmé břišní svaly a zabraňuje usazování tuku v pase.

Záda mějte rovná ve sklonu asi 45 stupňů vzhledem k podlaze. Mezi stehny a břichem držíme pravý úhel (stehna jsou tedy také v úhlu přibližně 45 stupňů vzhledem k podlaze), v kolenou pak nohy ohneme, aby lýtka byla rovnoběžně s podlahou. Při lehčí variantě můžeme chodidla opřít o podlahu, v těžší variantě máme nohy natažené a jen nízko nad podlahou. Během tohoto pohybu stáhněte břišní svaly. Ruce dejte před sebe, ale nijak s nimi nehýbeme. Pohyb vychází pouze z trupu těla za pomoci břišních svalů. Pohyb provádíte ze strany na stranu. Proveďte několik opakování

Boční prkno

Lehněte si na bok. Opřete se o předloktí a chodidlo a zvedněte tělo v přímé linii. Pro snazší udržení rovnováhy můžete natáhnout ruku ke stropu. Zatněte břišní svaly a vydržte v této poloze co nejdéle. Poté proveďte stejné cvičení změnou stran. Pokud zpočátku nejste schopni tuto pozici udržet, můžete si položit koleno na podlahu a opřít se o něj.

Boční prkno

Kolo v sobě spojuje výhody kliků a cyklistiky. Umožňuje efektivně zpevnit břicho odstraněním celulitidy a nahromaděného tuku.

Lehněte si na záda a ruce spojte za hlavou. Mírně zvedněte nohy a poté proveďte pohyb stejný jako na kole, střídavě pokrčujte a natahujte nohy. Při cvičení stáhněte břišní svaly a zvedněte hrudník – dotkněte se levým loktem levého kolene, vraťte se do výchozí pozice a poté se dotkněte pravým loktem levého kolene. Proveďte několik sérií tohoto cvičení. 

Čtěte také: Jak na zadržování vody v oblasti břicha: osvědčené způsoby

Loďka – naše poslední cvičení v boji s celulitidou

Posaďte se na podložku, mírně zakloňte trup směrem dozadu a natáhněte ruce před sebe. Poté zvedněte nohy pokrčené v kolenou tak, aby vaše lýtka byla rovnoběžná s podlahou. Držte pozici co nejdéle. Vraťte se do výchozí polohy a cvik několikrát opakujte.

Žádné další výmluvy! Tato cvičení můžete provádět doma kdykoli během dne! Abyste se s pomerančovou kůží definitivně rozloučili, nezapomeňte spojit pohybovou aktivitu se zdravou stravou a pravidelnými anticelulitidovými masážemi, které můžete provádět i doma – s tím vám pomůže naše vakuová baňka Cellublue, která celulitidu překoná jednou provždy !

Méthode Anti-Cellulite 7J

 
Partager l'article :

VOUS AIMEREZ AUSSI...

Zanechat komentář