Úvod HubnutíŘešení na hubnutíCvičení na hubnutí Štíhlé nohy: 9 účinných pohybových aktivit!

Štíhlé nohy: 9 účinných pohybových aktivit!

par
szczupłe nogi - aktywności fizyczne

Jsou štíhlé nohy vaším snem? Je nejvyšší čas tento sen proměnit ve skutečnost! Máme pro vás seznam těch nejlepších pohybových aktivit, které jsou v tomto ohledu velmi účinné.

aquabike, un sport pour avoir des jambes de rêves

Jízda na kole v kombinaci s odporem vody je velmi účinnou zbraní, která pomáhá v zeštíhlení nohou a zároveň dokáže zázraky i v boji s celulitidou. Aquabiking je sport, který zeštíhlí postavu, aktivuje krevní oběh a sníží pocit těžkých nohou. Výsledkem jsou štíhlé nohy a tónovaná pokožka.

Chůze

Základní pohybová aktivita, která vám pomůže k viditelným výsledkům a skvělá alternativa pro ty, kteří neradi běhají. Chůze posiluje svaly na nohou, ale abyste pocítili účinky, je potřeba chodit pravidelně. Nezapomeňte se po každé procházce dobře protáhnout – tak svaly navíc posílíte.

Jízda na kolečkových bruslích

Efektivní sport pro šetrnou přeměnu tuku na svaly. Při bruslení procvičíte celé tělo, zejména nohy a hýždě. Dokonalá fyzická aktivita, pokud jsou vaším cílem štíhlé nohy.

Plavání s ploutvemi

nager avec des palmes

Hýždě, stehna, lýtka a všechny svaly spodní části těla jsou aktivní díky odporu ploutví. Navíc díky nim méně často používáte paže, budete tak mít vyrýsovanější a štíhlejší nohy, protože jsou při tomto sportu aktivní.

Stepper

faire du step pour avoir des jambes de rêve

Udělejte krok ke štíhlým nohám! Cvičení na stepperu je jako neustále chodit po schodech nahoru a dolů, jenže v tomto případě nemusíte opustit svůj domov. Je to opravdu dobrý a snadný způsob, jak zeštíhlit nohy.

Švihadlo

femme sportive qui fait de la corde à sauter

Skákání přes švihadlo posiluje svaly, aniž by se zvětšovaly. Zavzpomínejte na své školní hry a nezbytnou kardio lekci. Vaše nohy zůstanou štíhlé, ale zároveň budou pevnější!

Jízda na kole

Efektní je i tradiční jízda na kole! Pravidelným ježděním na kole posílíte svaly a postupně zeštíhlíte nohy a hýždě. Myslete také na eliptické kolo, které můžete používat, aniž byste opustili svůj domov.

Běhání

Stejně jako chůze je běhání perfektním sportem pro posílení nohou a spalování tuku nejen v dolní části těla. Začněte s krátkými úseky a postupně délku běhu prodlužujte, uvidíte že se z této aktivity stane váš koníček!

Rovnováha těla

Účinky cviků na rovnováhu těla jsou velmi rychle viditelné. Kombinace pilates, jógy a cvičení na posílení svalů, stejně jako udržení rovnováhy těla, umožňuje pracovat na flexibilitě a zároveň hluboce tonizovat svaly nohou.

Aby výsledky cvičení byly viditelné a dosáhli jste svého cíle, vyberte si alespoň dvě z aktivit, které doporučujeme a střídejte je. Pravidelnost pohybu je v tomto ohledu nezbytností. Zkuste si tedy najít čas alespoň 2x týdně po 45 minutách.

💪🏼 RADA TRENÉRA 💪🏼

Kromě pravidelné fyzické aktivity a zdravého stravování doporučujeme používat také naše produkty!

Pokud chcete vyhlásit válku tělesnému tuku a odstranit ho bez námahy během několika minut, máme pro vás Cellublue Masážní přístroj na zeštíhlení, který se rychle stane vaším nejlepším spojencem! Masér díky vysokofrekvenčním vibracím podporuje odstraňování tuku a pomáhá předcházet tvorbě nových tukových usazenin – vaše nohy budou každým dnem štíhlejší!

Partager l'article :

VOUS AIMEREZ AUSSI...

Zanechat komentář