Úvod HubnutíHubnutí podle zónyHubnutí nohou 7 účinných tipů pro dokonalé nohy!

7 účinných tipů pro dokonalé nohy!

par
szmukłe nogi - wyszczuplanie nóg

Štíhlé nohy jsou snem mnoha z nás! Hubené, pevné a bez stopy celulitidy. Abychom vám pomohli dosáhnout tohoto cíle, uvádíme několik super účinných triků!

1. Zaměřte se na svůj jídelníček

jambes parfaites revoir son alimentation

Abyste se vyhnuli hromadění tuku a celulitidy na bocích, stehnech, lýtkách a dokonce i v oblasti kotníků, prvním krokem je jíst zdravou a vyváženou stravu.

  • Omezte příjem soli a bílého cukru, které přispívají k zadržování vody v těle.
  • Vše vsaďte na ovoce, zeleninu, bílkoviny a celozrnné výrobky. Tyto potraviny dodají vašemu tělu potřebné živiny a zároveň omezí ukládání tuku.
  • Nezapomeňte zůstat hydratovaní, používejte vodu s citronem, domácí ovocné šťávy a bylinné nálevy. Voda nejen snižuje otoky těla, ale také pomáhá čistit tělo od toxinů, proto ji pijte každý den!

2. Dokonalé nohy vyžadují fyzickou aktivitu

Pro dokonalé nohy se budete muset zapotit! Vyberte si sport, který aktivuje především svaly spodní části těla, jako například:

  • svižná chůze
  • běh
  • plavání
  • eliptický trenažér 
  • vodní kolo

Kromě kardio cvičení, které vám pomůže spálit tuk ve spodní části těla, bude zapotřebí tuto oblast posílit a tvarovat. Nezanedbávejte proto silový trénink, neboť je dokonalým doplňkem kardio cvičení. Myslete také na malé denní změny, které vás přiblíží k vašemu cíli:

  • místo výtahu používejte schody
  • stahujte hýžďové svaly, když zrovna někde postáváte
  • místo auta nebo MHD zvolte kolo

3. Provádějte anticelulitidní masáže

faire des massages anti-cellulite sur les cuisses

Anticelulitidní masáž je nezbytným řešením pro dokonalé nohy! Sport a vyvážená strava vám umožní zhubnout a vybudovat svaly, ale k odstranění celulitidy na nohou je zapotřebí provádět pravidelné masáže.

Tento typ masáží si můžete velmi snadno udělat sami doma díky anticelulitidní baňce, která účinně odstraňuje všechny typy celulitidy a zanechává pokožku vláčnou a hladkou.

Masáž vakuovou baňkou:

  • zlepšuje krevní oběh
  • snižuje tělesný tuk
  • pomáhá v boji s pomerančovou kůží

Věnujte této masáži 3 minuty denně a za 21 dní se můžete těšit na opravdu výrazné změny!

4. Zlepšete krevní oběh vašich nohou

Dobrá cirkulace krve a lymfy v nohách je nezbytná pro udržení správné struktury pokožky, předcházení zadržování vody, otoků a celulitidy.

  • Pijte hodně vody, včetně bylinných nálevů a doplňků ke snížení zadržování vody v těle.
  • Zakončete sprchu každý den proudem studené vody.
  • Vyhněte se nošení příliš těsného oblečení nebo obuvi.
  • Pokud máte sedavé zaměstnání, každou hodinu vstaňte a protáhněte si nohy.
  • Spěte s mírně zvednutými nohami, můžete si je podložit polštářem.

 

5. Hýčkejte své nohy vhodnou péčí

Udělejte si také čas na to, abyste své tělo hýčkali vhodnými procedurami. Pomohou vám zjemnit texturu pokožky, vyhladit ji a odstranit celulitidu. Vyberte si péči, která vaše nohy zeštíhlí a bude dokonalým doplňkem vyvážené stravy a fyzické aktivity. Můžete se například rozhodnout pro:

Díky aktivním složkám, které byly speciálně vybrány pro jejich zeštíhlující a anticelulitidní vlastnosti, vám tato péče umožní velmi rychle se rozloučit se zbytečnými centimetry a zredukovat celulitidu.

6. Vyhněte se těsnému oblečení

jambes parfaites vêtements serrés

Víme, že nade vše milujete tyto upnuté džíny a že už máte v  elegantním butiku na očích kozačky nad kolena, ale … Pamatujte, že příliš těsné oblečení a boty mají negativní vliv na stav vašich nohou. Zvláště pokud trpíte žilní nedostatečností a máte tak problémy se zadržováním vody v těle. Tlak na krevní a lymfatické cévy v nohou může vést k veno-lymfatické insuficienci. Výsledek: Na konci dne se stehna, nohy a kotníky zdvojnásobí, jsou oteklá a bolestivá.

Doporučujeme volné a pohodlné oblečení! Vsaďte na sukně, chino nebo palazzo střihy, mom fit kalhoty nebo bootcut džíny. Vyhněte se botám, které tlačí na lýtka a příliš vysokým podpatkům. Garantujeme vám, že vaše nohy vám za to poděkují!

7. Používejte přírodní doplňky stavy

jambes parfaites draineur cellulite

Vhodné doplňky stravy jsou dobrým řešením, pokud vás trápí těžké nohy. Nemusíte hledat daleko, příroda vám nabízí vše, co potřebujete! Při žilně-lymfatické nedostatečnosti pomůže jírovec, šplhavec, cesmína, jinan nebo třešeň. Doplňky stravy, které tyto složky obsahují, podporují mikrocirkulaci, odstraňují toxiny z těla a zabraňují zadržování vody.

Seznamte se s kapslemi proti celulitidě a doplňkem podporujícím redukci vody!

Naše suplementy jsou 100% přírodní a veganské a účinné látky v nich obsažené vám umožní poznat výhody bylinné medicíny. Již po 2 týdnech pravidelné rutiny poznáte rozdíl a rozloučíte se s problémem těžkých nohou.

💪🏼 RADY TRENÉRA 💪🏼

Už víte, že k dokonale štíhlým nohám potřebujete fyzickou aktivitu a vyváženou stravu. Pokud vám záleží na dlouhodobých účincích, doporučujeme naši anticelulitidovou sadu, díky které bude masáž extrémně snadná! Odstraníte tak jakýkoli typ celulitidy a masáž si můžete snadno provádět i doma.

První výsledky uvidíte již po 3 týdnech pravidelného používání, takže zapomeňte na výmluvy a hurá do práce!

Čtěte také: PŘED/PO: Proměny našich klientů s Cellublue

Partager l'article :

VOUS AIMEREZ AUSSI...

Zanechat komentář