Úvod CelulitidaOdstranit celulitidu na specifické zóněCelulitida na břiše Jak za pouhý měsíc dosáhnout plochého bříška?

Jak za pouhý měsíc dosáhnout plochého bříška?

par
ventre plat et sans cellulite

Mnoho z nás se zoufale snaží zbavit nelichotivých tvarů svého bříška a získat ploché a pevné břicho! Tuto část těla bohužel není jednoduché zeštíhlit. Existují však účinná řešení přístupná všem. Všechno vám vysvětlíme v tomto článku.

Zvykněte si na zdravý životní styl

Uvolněte se

Čím více se stresujete, tím více vaše tělo produkuje kortizol; tento hormon podněcuje náš organismus k ukládání energie ve formě břišního tuku a v oblasti boků… Výsledek? Objeví se faldíky a celulitida a můžeme dát sbohem plochému bříšku!

Dobře spěte

Funguje to stejně jako se stresem. Čím později jdete spát, tím více kortizolu vaše tělo produkuje, a proto ukládá tuk. Ten se se rovnou přidá do důlků v oblasti břicha. Pokuste se tedy spát nejméně 8 hodin denně, abyste se těmto výkyvům hladiny kortizolu vyhnuli a získali ploché bříško.

Více pijte

Dehydratace, která se nás může týkat, aniž bychom si to uvědomili, stresuje naše tělo. A bude reagovat, jak to už víme, výkyvy hladiny kortizolu. Kromě toho nedostatek vody způsobuje problémy s trávením, špatné vylučování tuků a ukládání toxinů, kterých se musíte vyhnout, pokud se chcete zbavit celulitidy na břiše a bocích! Existuje pouze jedno řešení: pijte dostatek vody a to nejméně 1,5 litrů denně.

Jezte pravidelně

Může se zdát překvapivé, že doporučujeme jíst často, pro získání plochého bříška… Nicméně když si příjem jídla rozložíme do celého dne, vyhneme se náhlému prudkému zvýšení hladiny cukru v krvi, a tedy i ukládání tohoto cukru ve formě tuku a celulitidy, často v oblasti břicha.

Ideální jsou proto menší pravidelná jídla. Jíst byste měli přestat kolem 20:00, aby si tělo odpočinulo a mohli jste naplno využít výhod tohoto malého nočního půstu.

K získání plochého břicha používejte speciální péči

K získání plochého břicha existuje cílená péče. Například Zeštíhlující noční péče na břicho. Zatímco spíte,  péče spaluje tuk v oblasti břicha a boků! Díky zeštíhlujícím aktivním látkám podporuje redukci tuku a zeštíhluje boky.

Snižte příjem alkoholu

Alkohol je plný cukrů, takže pokud si dáte, dejte si alkohol, kterým má cukrů co nejméně, jako například červené víno. A ne více než jednu nebo dvě skleničky, maximálně dvakrát týdně! Osvojením tohoto dobrého zvyku zlepšíte trávení, vyhnete se zadržování vody, vzniku faldíků a důlků.

Jezte zdravě

retrouver un ventre plat alimentation

Více ovoce a zeleniny

Ovoce a zelenina jsou skvělé, protože obsahují vitamíny, živiny a mají nízké množství kalorií. Zelenina ve všech svých formách je základem dokonalé stravy pro ploché břicho! Vytváří pocit sytosti, je plná vlákniny, zlepšuje trávení…

Jezte více tuku a více bílkovin!

Ano, ale pozor, jen dobré tuky! Tuky plné Omega 3 a dalších esenciálních mastných kyselin! Do jídelníčku tedy můžete zahrnout vejce, bílé ryby, avokádo, tofu, olivový olej atd. Tyto potraviny nás naplní a poskytnou nám nezbytné živiny pro správné fungování našeho těla!

Nejezte průmyslově zpracovaná jídla

Tato jídlo obsahují vše, čemu je lepší se vyvarovat: cukry, hydrogenovaný olej, konzervační látky, sůl atd. .

Máte chuť na cookies? Udělejte si je sami! Budete mít dobrý pocit, že jste je vyrobili sami, nesníte jich tolik, protože nebude mít po ruce celé balíčky, jako kdybyste je koupili v obchodě, a navíc budete přesně vědět, co obsahují.

Jezte superpotraviny!

Některé potraviny jsou známé svými zeštíhlujícími a anticelulitidními schopnostmi. Mezi ně patří například zelený čaj, guarana, třešně, mořské řasy… Abychom však mohli využít jejich skvělých vlastností, je často nutné je do našeho jídelníčku zahrnout ve velkém množství… což může být docela komplikované! Abychom mohli těžit z magických zeštíhlujících a anticelulitidních vlastností těchto potravin, jednoduše je můžeme konzumovat ve formě potravinových doplňků! 

Stručně řečeno, pro rychlé získání plochého bříška je nezbytná zdravá a vyvážená strava. Upozorňujeme na to, že se nejedná o nízkokalorickou stravu, ale o vyváženou stravu.

Abyste do měsíce získali ploché břicho je nutné:

  • Upřednostňovat složené cukry
  • Vyřadit z jídelníčku jednoduché cukry
  • Přijímat dostatek bílkovin
  • Dostatečně pít
  • Nemlsat mezi jídly
  • Vyhýbat se hotovkám a průmyslově zpracovaným jídlům
  • Nepít sodovky a alkoholické nápoje
  • Zařadit potravinové doplňky

A samozřejmě, je nutný pohyb!

retrouver un ventre plat fitness

Čím více se hýbete, tím více redukujete tuk a vyhlazujete důlky! Je to jednoduché, základní a efektivní. Takže zapomeňte na eskalátory a výtahy, a pokořte schodiště za pomocí vašich lýtek!

Je to ideální způsob, jak si zajistit ploché břicho a zkombinovat kardio aktivity a budování svalů. Kardio vám umožní spalovat co nejvíce tuku, zatímco budování svalů tvaruje vaši postavu.

Pokud jde o kardio, zvolte aktivity jako je skákání přes švihadlo nebo běh. Budete energii čerpat z tuků v těle a spalovat.

Pro budování svalů se zaměřte na cvičení, která budou efektivně tvarovat vaše břicho a boky.

Super tip: Plank

retrouver un ventre plat gainagePokud byste si museli vybrat pouze jedno cvičení, které vám pomůže znovu získat ploché břicho, byl by to právě plank. Zapojují se všechny svaly těla, zejména pak šikmé břišní svaly. Pokud tyto svaly budete pravidelně posilovat, váš pas se viditelně zeštíhlí.

Jak na to?

Položte se na břicho, pak se opřete o lokty a špičky. Cílem je zvednout pánev tak, aby paty, hýždě a ramena byly v jedné rovině. Nenahrbujte příliš záda a ani příliš nezvedejte pánev. Zatněte břišní svaly, které vám pomohou udržet pozici.

Aby toto cvičení bylo efektivní, v planku se držte 1 minutu a cvičení opakujte třikrát denně.

Anticelulitidní masáže na břicho

Chcete-li se zbavit celulitidy na břiše, začněte dělat anticelulitidní masáže. Nejznámější z nich je masáž hnětením-třením. Pro zjednodušení vám doporučujeme používat vakuové baňky Cellublue, které napodobují právě masáž hnětením-třením. Pomáhají bojovat proti celulitidě, zpevňují a tonifikují pokožku. Toto je nejlepší metoda pro redukci tuku v oblasti břicha.

étape 1 huile

První věc, kterou musíte udělat pro úspěšnou anticelulitidovou masáž, je aplikovat masážní olej. Ten umožní, aby baňka dobře klouzala po vašem břiše.

étape 2 pincer la ventouse

Poté vezměte baňku a stiskněte po stranách, abyste odstranili vzduch. Ke spuštění vždy používejte mírný tlak.

étape 3 ventouses

Chcete-li ovládat přisávání baňky na kůži, stiskněte po stranách a tím uvolněte více či méně vzduchu.

ventouse anti-cellulite sur le ventre

⏱1 minute

Vymezte břicho na dvě pravé a levé části. Umístěte baňku doprostřed, na spodní část břicha, a udělejte úhlopříčky ve směru madel lásky. Opakovat.

etape 2 - mouvement avec la ventouse sur le ventre

⏱1 minute

Pokračujte krouživými pohyby, diagonálně, na každé straně břicha. Opakovat.

etape 3 pour eliminer la cellulite sur le ventre

⏱1 minute

Pokračujte krouživými pohyby od madel lásky a dále směrem nahoru. Opakovat.

Partager l'article :

Zanechat komentář