Úvod HubnutíŘešení na hubnutíCvičení na hubnutí 5 cviků, díky kterým se zbavíte madel lásky

5 cviků, díky kterým se zbavíte madel lásky

par

Né každý sdílí názor, že jsou madla lásky atraktivní. Ve skutečnosti, se většina žen, snaží této nedokonalosti všemožně zbavit.Jaká jsou v tomto ohledu nejúčinnější cvičení? Pojďte se na to společně s námi podívat!

Rychlé připomenutí: co jsou vlastně ty madla lásky?

Madla lásky se derou ven nad pasem vašich kalhot. Jedná se o oblasti hromadění tuku nad vašimi boky. Obecně se tvoří po nepřiměřené a nezdravé stravě nebo přílišném sedavém způsobu života.

Neexistuje tedy xy řešení, jak se jich zbavit, kromě zdravé výživy, několika fyzických cvičení a doplňků na podporu úbytku centimetrů, jako je oblečení a zeštíhlující kúry. Ty vám pomohou spálit kalorie a odstranit co nejvíce tuku v oblasti boků a břicha. Zde je 5 nejlepších cvičení, které vám k tomu pomohou!

Burpees

bumpees exercice pour perdre ses poignées d'amour

běžně známé jako angličáky, se používají k posilování břišních svalů, hýžďových svalů, paží, stehen a hrudníku. Kromě toho, toto cvičení velmi pomáhá při spalování tuku přítomného v oblastech boků. Udělejte 10 burpees, 1 minutu odpočívejte a opakujte 3x.

Ruský twist

na rozdíl od jiných cviků, ruský twist se nesoustředí na shazování tuků. Toto cvičení vám pomůže zdokonalit a zpevnit svaly v oblasti pasu.

Sedněte si na podlahu a pokrčte nohy v kolenou. Mírně se zakloňte, spojte ruce a provádějte jimi pohyb do stran (nejedná se o pohyb švihem). Pro větší efektivitu si do rukou vložte předmět (čínku, lahev s vodou,..). Neměli byste to ale s hmotností daného předmětu přehánět, aby nedošlo k poškození páteře. Je důležité zdůraznit, že pohyby by měly být prováděny pomalu, abyste stáhli břišní svaly a cítili, jak pracují. Zkuste udělat až 20 tahů.

Horolezec

mountain climber exercice pour perdre des hanches

je dalším druhem cvičení, které můžete snadno provádět v pohodlí domova. Toto cvičení se  zaměřuje na šikmé břišní svaly vašeho těla a zároveň je také kardio cvikem.

Tento pohyb umožňuje zeštíhlit boky a dosáhnout tak krásné siluety. Stačí zaujmout pozici prkna s nataženýma nohama a rukama. Pohyb spočívá v přiblížení kolene k protilehlému lokti. Abyste dosáhli co nejrychleji viditelných výsledků, snažte se tento pohyb vykonat v co největší intenzitě po dobu 45 sekund. Můžete opakovat ve dvou až třech sériích s  minutovou pauzou mezi každou.

Jízda na kole v leže

cílí na všechny břišní svaly. Ti, kteří pravidelně toto cvičení provádí, mají většinou velmi pevné břišní svalstvo.

Lehněte si na záda a spojte ruce za hlavou. Kolena svírají pravý úhel a pak už jen kopírujete pohyb jízdy na kole. Snažte se tento pohyb provádět vždy 60 sekund opět ve dvou až třech sériích.

Boční prkno

gainage oblique

Toto cvičení slouží k postupnému posílení břišních svalů a získání vosího pasu. Dynamická variace je ta, kterou musíte cvičit. Zkuste v této poloze vydržet 45 sekund a aktivně tak pracujte na odstranění svých madel lásky.

Lehněte si na bok. Opřete se o předloktí a chodidlo a zvedněte tělo v přímé linii. Pro snazší udržení rovnováhy můžete natáhnout ruku ke stropu. Zatněte břišní svaly a vydržte v této poloze co nejdéle. Poté proveďte stejné cvičení změnou stran. Pokud zpočátku nejste schopni tuto pozici udržet, můžete si položit koleno na podlahu a opřít se o něj.

Partager l'article :

VOUS AIMEREZ AUSSI...

Zanechat komentář