Aneta: vysněné hýždě za pouhé 4 týdny!

par

Některé fyzické proměny jsou opravdu fantastické. To je případ Anety, které se podařilo vymýtit celulitidu na stehnech a hýždích za pouhé 4 týdny! Prozradíme vám, jak toho dosáhla, abyste se i vy mohly pyšnit krásnou a hladkou pokožkou.

Aneta s celulitidou dlouho bojovala, ale většinou nedosáhla výsledků, které si představovala. Podle svých vlastních slov si přála „zbavit se své viditelné celulitidy, která ji hodně omezovala“! Můžeme konstatovat, že to byla úspěšná mise. Po 4 týdnech získala zpět hladkou pokožku, dala sbohem těžkým nohám a konečně se ve svém těla cítí skvěle. Aby Aneta uspěla v této výzvě, spoléhala na cílenou léčbu a  pohybovou aktivitu.

Jakou léčbu zvolila?

Co se týče péče, rozhodla se pro anticelulitidovou metodu. Tato hyperkomplexní metoda je založena na slavných masážích palpate-roll. Tyto masáže, uznávané odborníky na zdraví a krásu jako NEZBYTNOU metodu proti celulitidě, umožňují hluboké zničení tukových usazenin odpovědných za celulitidu. Použitím baňky Cellublue dokázala Aneta z pohodlí domova velmi snadno, rychle a efektivně anticelulitidní masáž provádět. Stačí pouhých 5 minut každý den, abyste viděly výsledky a to u  jakéhokoli typu celulitidy, jak té lehké, tak výrazné. 

En plus de la flasque, la méthode anti-cellulite qu’Aneta a choisie comprend également un rouleau de massage . Ce masseur augmente l’efficacité du palper rouler et traite la peau en surface. C’est donc une double action dans la lutte contre la peau d’orange.

Pour renforcer cette méthode, Aneta s’est également appuyée sur des compléments naturels reconnus pour leurs bienfaits anti-cellulite concentrés sous forme de gouttes et de gélules drainantes . Parmi les substances actives présentes dans ce soin anti-cellulite, on retrouve notamment le thé vert, le guarana, la caféine, les algues, la vigne rouge, les queues de cerise ou encore l’ananas … Ce sont des ingrédients qui aident à brûler naturellement les graisses, éliminer les toxines et éviter l’eau rétention. Idéal pour éliminer la cellulite, comme le prouvent les résultats d’Aneta.

A po sportovní stránce?

Co se týče sportu, Aneta se nepustila do nějak zvláště intenzivního cvičení, ale čas od času začlenila do své proměny domácí cvičení,  které obsahovalo především dřepy. Tento typ aktivity posiluje svaly do hloubky a efektivně spaluje tuk uložený v podobě pomerančové kůže. Pravidelné cvičení je základním prvkem, pokud chcete znovu získat hladkou pokožku, děvčata!

Stravování

U Anety v jídelníčku nedošlo k velkým změnám. Nicméně, pokud je to možné, doporučujeme vám, abyste se soustředily na zdravou a vyváženou stravu. Upřednostňujte zeleninu, ovoce, libové bílkoviny a celozrnné potraviny. V rámci vyvážené stravy však není nic zakázáno… pokud zůstaneme rozumní! 

Omérine semaine 1

Výsledky Anety po 1 týdnu

Po dvou týdnech se její míry nezměnily, ale celulitida dál postupně mizela.

Po 3 týdnech byla její pokožka hladší, pevnější a ještě jemnější (díky každodennímu nanášení masážního oleje).

Omérine semaine 3

Výsledky Anety po 3 týdnech

4 týdny po zahájení anticelulitidové rutiny Aneta zhubla 2,5 cm v pase, 1 cm na bocích a 1,5 cm na stehnech. Ale co bylo pro ni nejdůležitější, znovu získala kůži bez dolíčků, lehké nohy a cítila se opravdu skvěle!

Omérine résultats semaine 4

Výsledky Anety po 4 týdnech

Takže děvčata, pokud i vy chcete dát sbohem své celulitidě, víte, co musíte udělat… A dobrou zprávou je, že je stále čas vypadat ve svých bikinách co nejlépe!

Partager l'article :

VOUS AIMEREZ AUSSI...

Zanechat komentář