Úvod CelulitidaAnticelulitidové řešení Jak se úspěšně zbavit celulitidy za 2 týdny?

Jak se úspěšně zbavit celulitidy za 2 týdny?

par

Zbývají dva týdny, zapněte stopky, vyrážíme! Dovolená, relax, bikiny a… viditelná celulitida. Nepanikařte, stále je čas se na pláž připravit a vše dohnat. Samozřejmě za podmínky, že do toho dáte vše. Zde je 5 velmi důležitých bodů, jak se zbavit celulitidy za a to za pouhé 2 týdny! ✅ 

1. Pravidelný pohyb

Abyste dosáhli kvalitních výsledků v boji proti celulitidě, bude zapotřebí se hýbat! Nebojte, to zvládnete. V první řadě zapomeňte na auto a pohybujte se každý den pěšky nebo na kole. Budete sportovat, aniž byste si to uvědomovali. K tomuto pravidlu také přidejte 3x týdně tréninky kardio nebo vytrvalostních sportů (běh, aquabike, zumba), alespoň hodinu. A pokud chcete tento boj ještě více podpořit, můžete přidat do svého plánu několik cviků na posílení svalů, které je možné provádět z pohodlí domova, spolu s kvalitním playlistem. Tento tréninkový plán Vám bez pochyb pomůže zredukovat Vaši celulitidu.

2. Zdravá strava

Abyste ztratili celulitidu za tak krátkou dobu je zapotřebí dodržovat vyváženou stravu! Vsaďte na jídlo, které přispívá k odstraněné celulitidy. Upřednostněte domácí vaření a následující ingredience:

  • Zelenina dle libosti, pro její bohatost na vlákninu, vitamíny, minerály a stopové prvky.
  • Komplexní sacharidy, které vám dodají energii, kterou potřebujete.
  • Bílkoviny a ryby bohaté na omega 3 pro nabrání svalové hmoty.
  • Dobrá hydratace, dostatečný přísun vody, k detoxikaci vašeho těla.

3. Doplňky stravy

Je dobré také vsadit na přírodní výživové doplňky! Díváme se proto na doplňky stravy, založené výhradně na přírodních složkách, ve formě kapslí nebo drenážního nápoje. Příjem vitaminu C a blahodárné působení některých rostlin vám pomůže zlepšit krevní oběh a viditelně zredukovat nebo v lepším případě odstranit celulitidu během 2 týdnů.

4. Excesům se vyhněte

Aby se celulitida ztratila za 14 dní, je bezpodmínečně nutné zdržet se excesů všeho druhu. Organismus je třeba „uvést do klidu“. Dejte si proto pozor na vše, co by mohlo mít nepříznivý účinek: stimulanty, jako je káva, toxické návyky (kouření nebo konzumace alkoholu), nedostatek spánku, příliš mnoho stresu. Zapomeňte také na nezdravé jídlo, prázdné kalorie, sladké mlsání, které by vám bránilo k odbourávání celulitidy.

5. Cílená péče

A nakonec, abyste maximálně podpořili celý proces, budete se muset zaměřit na nepoddajné oblasti celulitidy a poskytnout jim konkrétní denní péči. Připravili jsme pro vás Cellublue – Balíček proti celulitidě s jediným heslem: vše promasírovat!

  • Provádějte peeling na partiích postižených celulitidou – břicho, stehna nebo hýždě.
  • Naneste vhodný olej proti celulitidě (ať už tonizační, stimulační nebo regenerační).
  • Masírujte pomocí ruční  nebo elektrické baňky každou cílovou oblast po dobu 3 minut.

Pokud budete dodržovat našich 5 přikázání, měli byste zaznamenat příznivé účinky na vaši celulitidu, a to v rekordním čase 14 dnů.  Mimo jiné samozřejmě také skvělý pocit ze své postavy v období plavkové sezóny.

Partager l'article :

VOUS AIMEREZ AUSSI...

Zanechat komentář