Úvod HubnutíHubnutí podle zónyHubnutí břicha 8 tipů, jak se zbavit tukového polštáře na břiše

8 tipů, jak se zbavit tukového polštáře na břiše

par
oponka na brzuchu - jak się jej pozbyć

Ženský i mužský metabolismus přirozeně ukládá zkonzumované tuky v některých částech těla, zejména v oblasti břicha. Obecně platí, že když tíhneme k tučným jídlům, vytvoří se nám ve spodní části břicha tukový polštář.  Nevzhledně se rýsuje pod oblečením a přetéká přes kalhoty, a proto není divu, že se této přebytečné tukové zásoby snažíme zbavit. Podívejte se na osm tipů, které vám pomohou zbavit se faldíků a získat ploché bříško.

Věnujte se kardio cvičení

Když se chcete zbavit tukových polštářků, není nic jednoduššího než provozovat sporty, které pomáhají spalovat tuky a kalorie. Mezi kardio aktivity patří chůze, běh, jízda na kole a nebo kardio trénink.

Chcete-li začít s chůzí, není nic snazšího. Nepotřebujete žádné speciální vybavení, a přesto tento typ pohybu představuje nejúčinnější způsob spalování tuků.  Pokud si chcete dopřát intenzivnější trénink, přidejte k chůzi i protažení a trekové aktivity. Jak už jsme zmínili, vedle chůze patří i běh a kardio mezi cesty k plochému břichu bez pneumatik a špíčků. Když se budete těmto pohybovým aktivitám věnovat pravidelně, vaše tělo si na ně zvykne a bude používat tukové zásoby jako zdroj energie.

Stravujte se zdravě a omezte tučná jídla

Někdy je samozřejmě těžké odolat dobrému jídlu. Pokud se ale chcete zbavit tukového polštářku, bez zdravého a vyváženého jídelníčku to nepůjde. Všechno totiž souvisí s trávicím traktem a potravinami, kterými ho zásobíte. Proto pokud nezměníte stravovací návyky, špíčků se nezbavíte, i když zařadíte pravidelnou pohybovou aktivitu.

Je třeba zdůraznit, že kalorie z margarínů a čokoládových pomazánek, které jste si dopřáli, se ukládají v první řadě do oblasti podbřišku. Toužíte-li po božské postavě bez špíčků, zvykněte si na pestrou stravu, která vašemu tělu pomůže dosáhnout vyváženého kalorického příjmu.

Jezte více vlákniny

K urychlení spalování tuků v oblasti břicha je často zapotřebí rada odborníka, výživového poradce nebo odborníka na dietetiku. Jako odborníci na lidské zdraví nutriční terapeuti doporučují zařadit do jídelníčku vlákninu.

Příčinou většiny faldů na břiše je špatné trávení nebo vyprazdňování. Jako řešení těchto problémů se doporučuje konzumace potraviny bohatých na vlákninu, jako jsou třeba celozrnné obiloviny, ovoce a zelenina. Vláknina obsažená v tomto typu potravy vyvolává pocit sytosti a utlumí potřebu mlsání i chutě na mastné pokrmy.

Používejte zeštíhlující péči na bříško

V boji proti tukovým polštářům vám mohou pomoci také kosmetické přípravky vyvinuté speciálně pro oblast břicha. Například Zeštíhlující kryo gel na břicho Cellublue má jedinečné složení inspirované kryoterapií a využívá chlad k tomu, aby zabraňoval ukládání přebytečného tuku v krajině břišní.

Noční zeštíhlující péče na bříško zase redukuje tukovou tkáň, zatímco vy klidně spíte.

Díky těmto dvěma pomocníkům se můžete účinně zbavovat nežádoucích pneumatik v pase ve dne i v noci. Produkty najdete také v balíčku pro extra proché bříško.

Alkohol plochému bříšku nesvědčí

Je známo, že pití alkoholu podporuje ukládání tuků v oblasti břicha. Alkohol totiž nabourává metabolismus. Ethanol se rychle vstřebává přímo z trávicího traktu, přičemž jeho látkovou přeměnu mají na starosti zejména játra, ale zároveň se ukládají také sacharidy a bílkoviny.

Na rozdíl od zásob tukových tělo neumí přeměnit alkohol ve zdroj energie. To má velmi neblahý dopad na hladiny hormonů a zapřičiňuje hromadění tuku v podbřišku. Jestliže si ovšem dopřejete sklenku vína jen příležitostně, nemusíte se bát. V takovém množství alkohol nemá žádný zásadní vliv, což se o nadměrném pití říct nedá.

Aerobik má magickou moc nechat faldy zmizet

Obecně platí, že dostatečná fyzická aktivita a zdravá strava samozřejmě zpevňují tělo. Přesto existují pohybové činnosti, které pomáhají spalovat břišní tuk rychleji než jiné sporty. Mezi velmi účinné sporty v tomto ohledu patří i aerobik. Tato fitness disciplína procvičuje srdce a svaly s cílem spalovat tuk nahromaděný právě ve spodní části břicha.

Aerobik se skládá z rozmanitých cvičení na hudbu a spaluje tuky. Za 30 minut aerobiku denně vydáte průměrně 200 kalorií a při intenzivním cvičení spálíte dokonce okolo 500 kalorií. Pokud se chcete zbavit pneumatik na břiše, vyzkoušejte aerobik a pozvolna přidávejte na intenzitě.

Používejte zeštíhlující pomůcky

Masážní přístroj na hubnutí Cellublue spaluje tuky a zároveň vibracemi uvolňuje tukové buňky. Už 15 minut používání denně nastartuje proces odbourávání tukových zásob usazených na břiše, madlech lásky a dalších partiích těla.

Snižte spotřebu cukru

Tělo ke každodennímu fungování cukr potřebuje. Pokud má ovšem velký přísun sacharidů. začne je ukládat jako tukové zásoby a faldíky jsou na světě. Abyste se tukového polštáře zbavili, vyřaďte z jídelníčku cukry a slazené nápoje. Když si odpustíte energetické nápoje, limonády a ovocné džusy, tělo bude produkovat méně stresového hormonu známého jako kortizol. Právě tento hormon způsobuje ukládání tukových zásob, zejména ve spodní části břicha.

Pokud se bez cukru neobejdete, pokuste se jej nahradit zdravějšími alternativami. Vyzkoušejte například datle, maliny nebo borůvky, které vám snadno dodají potřebnou dávku cukru a uspokojí chutě na sladké.
Partager l'article :

VOUS AIMEREZ AUSSI...

Zanechat komentář