Úvod Hubnutí Jaké produkty používat v těhotenství a po porodu?

Jaké produkty používat v těhotenství a po porodu?

par
produits-cellublue-grossesse

Jste mladá maminka? Gratulujeme! Nejbližší budoucnost bude plná emocí a radosti z mateřství!
Při pohledu do zrcadla se možná nemůžete zbavit pocitu, že vaše tělo již není ve stavu, ve kterém si ho pamatujete. Kila navíc, strie na břiše, lehce povislá kůže… Uklidníme vás, je to normální, vždyť vaše tělo dalo život. Naše tělo dokáže velké věci a stejně tak, jako zvládlo těhotenství a vše s tím spojené, je schopné vrátit se do stavu před otěhotněním. Samozřejmě to chce ale trochu času a především trpělivosti. Jaké produkty Cellublue  Vám v této cestě pomohou? Prozradíme v článku níže.

Krok č. 1: 2 týdny po porodu

Zhruba 2 týdny po porodu je ideální čas začít svůj boj o návrat do formy. Řídíme se dvěma zásadami:

  • Pokud se vám v těhotenství na těle objevily strie, musíte se zaměřit na jejich zahojení.
  • Zrychlete metabolismus a motivujte tělo ke spalování kilogramů, které se vás po porodu zatím stále drží.

Je skvělé, že jsou k dispozici produkty Cellublue, které vám pomohou dostat se po těhotenství zpět do formy!

1 – Krém na strie, Cellublue

Krém na strie doporučujeme nanášet pravidelně dvakrát denně (ideálně ráno a večer). Produkt funguje na všechny typy strií – staré (bílé) i ty nové (fialové, červené, růžové)! Bohaté složení krému pokožku zklidní, zpevní a umožní jí znovu získat pružnost. Zánětlivý stav dermis zmírní pravidelná aplikace kvalitního hydratačního krému (makadamový olej a kakaové máslo). Vaše strie budou díky němu stále více blednout.

2 – Zmrazte kila našimi chladivými gely

Naše dva chladivé zeštíhlující gely (Zeštíhlující Cryo gel na stehna a hýždě a Zeštíhlující cryo gel na břicho) Vám umožní vytvarovat postavu s pomocí mrazivého efektu. Inspirované kryoterapií stimulují proces lipolýzy. Pro trvalé a rychlé výsledky aplikujte gely každé ráno na břicho, boky, hýždě a/nebo stehna. Okamžitý studený efekt zaručen!

3 – Cellublue kapsle proti celulitidě

S celulitidou je dobré bojovat i zevnitř! Právě v tomto ohledu se vám budou hodit Tobolky proti celulitidě. Vezměte si dvě kapsle ráno k snídani a dvě během oběda.

Pochybujete o jejich účinnosti? Tyto nenápadné kapsle obsahují rostlinné extrakty: hrozny stimulující mikrocirkulaci, třešňové stonky usnadňují odvod přebytečné vody z těla, guarana stimuluje metabolismus a zelený čaj odstraňuje toxiny z těla. Celulitida nemůže překonat takovou sílu přírody!

4 – Hubnutí během spánku, zpevňující noční péče

Naše dva zeštíhlující krémy (Noční zeštíhlující péče na břicho a boky a Noční zeštíhlující péče na stehna a hýždě) doplní vaše ranní kryo ošetření tím, že lokálně působí na přebytečný tuk nahromaděný během těhotenství. Kombinace dvou ošetření vám umožní rychlejší efekt zeštíhlení. Svědčí o tom čísla: po 21 dnech používání možný úbytek 4,2 cm na obvodu stehen a 4,1 cm na obvodu pasu.

5 – Bylinkový čaj na dobrou noc/zeštíhlující síla bylinek

Zakončete svůj den po večeři lahodným Detoxikačním zeštíhlujícím čajem. Ten odvodňuje, pomáhá trávení (máta), detoxikuje tělo (citron) a spaluje tuky (ibišek). Bojuje tedy za vás s přebytečnými kily v noci! A co může být po náročném dni mladé maminky více uklidňující než bylinkový čaj?

Krok č. 2: 1 měsíc po těhotenství

První krok určitě přinesl pozitivní výsledky. Je čistě na vás, zda budete pokračovat v dalším doporučení. Pokud do toho jdete s námi, tady jsou tři cíle:

  • Vyhlazení pokožky a zaměření se na boj proti celulitidě
  • Zlepšete svou postavu díky síle masáže
  • Pokračujte v péči o strie a pečujte o svou pokožku

1 –  Objevte sílu Cellublue sady proti celulitidě 

Je nejvyšší čas zbavit se celulitidy! Naše Vakuová baňka proti celulitidě je v tomhle případě expertem! Nejlepší technikou je každodenní (ideálně ranní, pokud zvládnete) masáž. Naneste na problémové partie olej a proveďte masáž baňkou nebo masážním válečkem. Je dobré, že naše Komplexní sada na celulitidu obsahuje vše, co potřebujete: 2 masážní oleje (masážní a sprchový), sprchový peeling, krém na celulitidu, CBD gel na celulitidu, vakuovou baňku a masážní váleček na pomerančovou kůži! Naši zákazníci se celkem jednomyslně shodli: 85 % z nich od prvního týdne používání
zaznamenává viditelnou redukci celulitidy na stehnech a hýždích!

2 – Jemná a hladká pokožka s anticelulitidním pelingem Cellublue

Drenážní peeling provádíme 2-3x týdně. Cellublue Peeling proti celulitidě (který je také součástí Anticelulitidové sady) vám umožní bojovat s celulitidou rychle a efektivně. Díky dvojímu působení: odstranění celulitidy díky vysokému obsahu kofeinu, tedy „spalovač tuků“, a vyhlazení díky obsahu mikročástic. Osvěžující masáž ve sprše také pomůže zbavit tělo přebytečné vody.

3 – Proveďte detoxikaci těla s pomocí drenážních kapek

Pro posílení drenážního účinku se vyplatí sáhnout po doplňku, který odvádí přebytečnou vodu z těla. Drenážní kapky se skládají ze 100% přírodních ingrediencí, ředíme s vodou (20 ml denně). Jemná ananasová příchuť pomáhá vylučovat toxiny z těla. Obsahuje známé drenážní účinné látky, jako je zelený čaj, ananas a guarana, které jsou užitečné zejména v boji proti celulitidě.

4 – S elektrickým masážním přístrojem odbouráte tukové zásoby

Věnujte každý večer chvilku péči o svou pokožku. Jste matka, ale stále jste také žena! Postarejte se o sebe pomocí zeštíhlující masáže, která je velmi snadná. Masírujte 15 minut partie, které chcete zeštíhlit: hýždě, břicho, boky nebo stehna. Masážní přístroj na zeštíhlení hluboce stimuluje pokožku, čímž napomáhá odbourávání tuku a posiluje elastická kožní vlákna, aby pokožku zpevnila.
Když už jsme u elasticity, nezapomeňte na zpevnění pokožky pomocí krémů na strie.

Rada na závěr: Pokud své miminko kojíte nebo máte nějaké pochybnosti, poraďte se před použitím kosmetiky se svým lékařem.

Partager l'article :

VOUS AIMEREZ AUSSI...

Zanechat komentář