Go to top

Masseer met de CelluBlue en neem afscheid van je cellulite!

Bestel

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

Met het zuigsysteem van de CelluBlue masseer je je huid op de manier zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing. De CelluBlue is eenvoudig en het gebruik ervan vereist geen oefening.

BEWEZEN EFFICIËNTIE

Na drie tot vier weken dagelijks gebruik zijn de resultaten duidelijk zichtbaar. Niet tevreden? Dan betalen wij jouw CelluBlue terug!

BETAALBAAR

De CelluBlue is goedkoop, gebruikt geen energie, verslijt niet en je kan hem zo vaak als nodig gebruiken. Een waardevolle en duurzame bondgenoot!

HYPOALLERGEEN

De CelluBlue wordt uitsluitend gemaakt van medische siliconen. Het gebruik ervan is veilig en je hoeft geen angst te hebben voor een allergische reactie! Je kan de CelluBlue makkelijk reinigen met water en zeep.

VERBONDEN

Blijf in contact en download de CelluBlue-app op je smartphone. De smartphone wordt jouw persoonlijke cellulite-coach!

MOBILITEIT

Dankzij het kleine formaat en het kleine bijgeleverde zakje past hij makkelijk in je tas of in je handtas en kun je je CelluBlue overal naartoe dragen waar je maar wilt.

WAT IS CELLUBLUE?

Met de CelluBlue kun je de bewegingen van de beroemde 'palpatie'-massage reproduceren.
Deze massagetechniek is effectief en erkend om cellulite en de sinaasappelhuid te bestrijden. Met deze zuignap zul je al na een paar weken indrukwekkende resultaten zien. De CelluBlue kan gebruikt worden voor alle soorten cellulite ongeacht de herkomst: gemengd, vet, waterig of vezelig.

Bestel jouw CelluBlue

Handleiding

Wat zijn de effecten van de CelluBlue voor je huid?

Zeg maar vaarwel tegen je cellulite en je sinaasappelhuid.

Masseren met de CelluBlue reproduceert de beweging van de "palpatie-roller".
Door het zuignapsysteem wordt de lipolyse door de CelluBlue geactiveerd: dit is het verwijderen van vet door de vetcellen te activeren én het activeren en optimaliseren van de veneuze en lymfatische circulatie. De huid wordt dan geleidelijk aan strakker!

Bestel jouw CelluBlue

Blijf in contact!

Blijf in contact en download de CelluBlue-app op je smartphone (de app is beschikbaar vanaf september).Geschikt voor de iOS en Android.
Dankzij deze applicatie wordt je smartphone jouw persoonlijke cellulite-coach!

Download de applicatie (in september)
right aligned image
Neem contact met ons op.
Heb je een vraag?