Go to top

Masează-te cu CelluBlue și spune adio celulitei!

comandă

UȘOR DE UTILIZAT

Activând sitemul de sucțiune, masează-ți pielea cu CelluBlue aplicând mișcările descrise în direcțiile de utilizare. Metoda CelluBlue e simplă și nu necesită pregătire specială.

EFICACITATE DOVEDITĂ

După utilizări zilnice timp de 3-4 săptămâni rezultatele sunt clar vizibile. Nu ești satisfăcută? Îți dăm banii înapoi!

PREȚ CONVENABIL

CelluBlue are un preț foarte bun, nu utilizează energie suplimentară, nu se uzează și poate fi folosit ori de câte ori este nevoie. Un aliat valoros și sustenabil!

HIPOALERGENIC

CelluBlue este făcut exclusiv din silicon medical. Astfel îl poți utiliza cu încredere și fără frică de alergii! Se curăță foarte simplu cu apă și săpun.

RĂMÂI CONECTAT

Downloadează aplicația CelluBlue pe smartphoneul tău și rămâi conectat. Telefonul îți va deveni instructorul tău anti-celulită!

MOBILITATE

Datorită mărimii reduse, poți să îți transporți săculețul CelluBlue oriunde dorești. CelluBlue își va găsi cu ușurință locul în poșeta ta.

CE ESTE CELLUBLUE?

Cu ajutorul CelluBlue poți imita gesturile cunoscutului masaj anti-celulitic de tip “palpare-rulare”.
Această tehnică de masaj este eficientă și recunoscută pentru eliminarea celulitei și a aspectului de coajă de portocală. Datorită funcției de sucție vei obține rezultate impresionante în doar câteva săptămâni. CelluBlue poate fi utilizat în cazul tuturor tipurilor de celulită, indiferent de originea acesteia: probleme la nivelul țesutului conjunctiv, procese inflamatorii din organism, tulburări hormonale, regim alimentar incorect etc.

comandă-ți Cellublue

direcții de utilizare

CARE SUNT EFECTELE CELLUBLUE ASUPRA PIELII TALE?

Spune adio celulitei și aspectului neplăcut de coajă de portocală!

Masajul cu ajutorul CelluBlue reproduce gesturile de tip “palpează și rulează”.
Grație sistemului de sucție, CelluBlue permite stimularea sistemului limfatic și ajută la eliminarea lichidelor asociate cu formarea celulitei. De asemenea, CelluBlue stimulează tesutul adipos, eliminând una câte una celulele grase, și activează și optimizează circulația venoasă și limfatică. Drept urmare pielea se va netezi treptat și într-un mod natural!

comandă-ți Cellublue

FII CONECTAT!

Fii conectat și downloadează aplicația CelluBlue pe telefonul tău (aplicația va fi disponibilă începând cu luna septembrie). Aplicație disponibilă pe iPhone și Android.
Cu ajutorul acestei aplicații, telefonul tău îți va deveni instructor anti-celulită!

Downloadează aplicația (în Septembrie).
right aligned image
Contactează-ne
Ai vreo întrebare?